Največji vpliv, ki ga bo imel Internet na najvišjih ravneh, je, da bodo vlade težje pobirale davke. več >>
Milton Friedman, ekonomist
Ne potrebujete podjetja s 100 zaposlenimi, da bi uresničili tisto idejo. več >>
Larry Page, Google
Pameten zajec bo imel tri poti v svoj brlog. več >>
Kitajski pregovor
Poleg tega, da delate prave stvari, je najpomembnejše to, da ljudjem poveste, da delate prave stvari. več >>
John D. Rockefeller, Standard Oil
Stranke

Spletne strani

Spletne strani in CMS


Učinkovita spletna predstavitev je lahko izredno močno orodje pri marketingu in komunikaciji vašega podjetja, v primerjavi z drugimi pristopi pa predvsem cenovno zelo ugodna. Dandanes, ko je v Sloveniji več kot 50% ljudi na svetovnem spletu, lahko verjamemo, da si bo veliko strank ustvarilo mnenje o nekem podjetju ravno na podlagi spletne strani oz. predstavitve. V primeru, da ta ni učinkovita, lahko stori več škode, kot koristi, to pa je situacija, v kateri ne želi biti nihče.

Da bi spletna predstavitev bila dobra in uporabna, potrebuje več, kot samo privlačno obliko. Potrebuje koncept, potrebuje kvalitetne in jedrnate informacije, potrebuje ažurnost. Zaradi tega je sistem za uporavljaje z vsebinami (CMS – Content Management System) bistvenega pomena, saj omogoča preprosto in hitro urejanje strukture, vsebine, novic, galerij in ostalih elementov spletnih predstavitev. Korporativen časopis, katerega urednik je lahko vsak, ki zna uporabljati preprost urejevalnik besedila.

Ko imamo pred seboj dober izdelek, moramo poskrbeti, da ga bo opazilo čim več ljudi. Optimizacija za iskalnike (SEO – Search Engine Optimization), je nujna. Tako pri izbiri ključnih besed, ko pri kasnejši analizi obiskov in na njej temelječi optimizaciji. Le tako bodo novi uporabniki dejansko sploh opazili naše produkte ali storitve. Tisti bolj ambiciozni pa se bodo poslužili celo oglaševanja preko svetovnega spleta.

Možnosti in pristopov je veliko. Ste že pripravljeni na virtualno?