Največji vpliv, ki ga bo imel Internet na najvišjih ravneh, je, da bodo vlade težje pobirale davke. več >>
Milton Friedman, ekonomist
Ne potrebujete podjetja s 100 zaposlenimi, da bi uresničili tisto idejo. več >>
Larry Page, Google
Pameten zajec bo imel tri poti v svoj brlog. več >>
Kitajski pregovor
Poleg tega, da delate prave stvari, je najpomembnejše to, da ljudjem poveste, da delate prave stvari. več >>
John D. Rockefeller, Standard Oil
image

Za potrebe podjetja Salus d.d. smo izvedli avtomatizacijo naročil prek njihovih dobaviteljev. S tem smo dosegli prihranek časa pri naročanju in sprejemu blaga, saj se z avtomatizacijo izognemo telefonskim klicem, komunikaciji prek elektronske pošte in seveda človeškim napakam.

Proces avtomatizacije temelji na komunikaciji prek spletnih servisov ("web service"), med naročnikom in dobavitelji. Podatki se izmenjujejo s pomočjo strukturiranih XML datotek. Vzpostavljen je tudi sistem logiranja izmenjanih dokumentov in pošiljanje elektronskih obvestil ob posameznih dogodkih v procesu naročanja.

Projekt uspešno povezuje lokalni ERP naročnika z lokalnim ERP sistemom dobavitelja, pri čemer ni potrebe, da sta ERP sistema enak produkt. Lahko se povezujemo z različnimi ERP sistemi (SAP, NAV...).

image
Projekt:

Avtomatizacija naročanja

Naročnik:
Salus d.d.
Sodelavci:
Naslov:
nImg
naročnik in neomejeno dobaviteljev
image

Neolab Budgeting rešuje vaše težave pri določanju in spremljanju vaših finančnih KPI-jev.Težavno ali skoraj nemogoče agregiranje finančnih podatkov različnih poslovnih enot in profitnih centrov, postane z našo aplikacijo rutinsko opravilo.

V preteklih letih smo opazili, da imajo mnoga podjetja težave pri spremljanju in načrtovanju svojih prihodkov in odhodkov. To se je pokazalo še posebej težavno ob rasti podjetja. Zato smo se odločili za razvoj aplikacije Neolab Budgeting, ki omogoča direktorjem in finančnim managerjem dober vpogled v trenutno finančno poslovanje podjetja, hkrati pa omogoča tudi predvidevanje prihodnjega poslovanja in spremljanja doseganja planov.

Aplikacija je še posebej primerna za razpršena podjetja (lokacijsko ali drugače), saj omogoča agregiranje regionalnih in oddelčnih finančnih podatkov, brez napornega usklajevanja raznih preglednic iz različnih virov.

image
Projekt:

Neolab Budgeting

Naročnik:
Sodelavci:
IlovarStritar d.o.o.
Naslov:
nImg
koraki do nadzora nad finančnim poslovanjem vašega podjetja
image

Projekt B2B spletnega naročanja za mrežo distributerjev podjetja Hyla d.o.o. uspešno rešuje nekatere procesne in organizacijske težave podjetja. Rešitev je izboljšala in poenostavila poslovanje tako za podjetje Hyla d.o.o. kot za njihove distributerje po celem svetu.

B2B sistem predstavlja enoten in strukturiran kanal kreiranja naročil za vsakega distributerja. To pomeni manj dela za obe strani (podjetje in distributerja), manj napak in velik prihranek časa zaradi zmanjšanega uskaljevanja prek različnih medijev (telefon, emaili, Excel dokumenti...).

Distributerji imajo na voljo različen nabor izdelkov, v odvisnosti od države iz katere prihajajo (različne električne napetosti v omrežjih, različni kabli...) in seveda tudi različen cenik za izdelke, ki so jim na voljo.

image
Projekt:

B2B sistem spletnega naročanja

Naročnik:
Hyla d.o.o.
Sodelavci:
Naslov:
nImgnImg
plus distributerjev in enoten način kreiranja naročil